Älä usko mitä tiedotusvälineet tai viranomaiset kertovat, vaan ajattele itse omilla aivoillasi.

Valtion ydintehtävien kriittinen tarkastelu veronmaksajien näkökulmasta olennaisten ja epäolennaisten esimerkkien avulla.

1.1.2011

Veronmaksajan elämän tarkoitus valta- ja rahaeliitin näkökulmasta: "Tee töitä orja ja kustanna meidän luksuselämä"

Turha verotus ei ole mitään muuta kuin ihmisen orjuuttamista tekemään työtä ja maksamaan jostain sellaisesta, josta hänen ei tarvitsisi maksaa, jos lainsäätäjät toimisivat oikeudenmukaisesti. Yksilön näkökulmasta ihminen maksaa veroja työtä tekemällä, jolloin turhien verojen maksaminen tarkoittaa siis enemmän työn tekemistä kuin olisi muuten tarve - orjatyötä siis siltä osin kun verovaroja käytetään väärin. Kysymys ei ole mistään muusta kuin tulonsiirrosta köyhiltä ja keskituloisilta rikkaille ja ihmisen vapaa-ajan riistosta hyväksikäyttämällä valtion pakkovaltaa ja väkivaltakoneiston uhkaa.

Mitä on turha verotus?
Turha verotus on esimerkiksi sellaista, jolla ylläpidetään valtion valvontajärjestelmää, jolle ei oikeasti ole tarvetta veronmaksajien näkökulmasta ja jolle ei ole järkiperäisiä perusteita. Esimerkkeinä vaikkapa nykyinen työttömyysbyrokratia tai vaikkapa taideapurahoista päättävän elin, jotka ovat täysin turhia valvontajärjestelmiä ja aiheuttavat kustannuksia, jotka maksetaan verovaroista. Tällaiset järjestelmät tulisi suunnitella kokonaan uudelleen tai parhaassa tapauksessa niistä tulisi päästä kokonaan eroon. Nämä ovat toki vain pieniä puroja, jotka viettävät suureen jokeen eli valtion velkaan ulkomaisille yksityisessä omistuksessa oleville pankeille ja niiden omistajille. Valtion velan korotkin maksetaan verovaroista, mutta kansa ei päätä valtion velanotosta, vaan kansanedustajat, jotka usein ovat korruptoituneita, kuten kaikki jo tietävät.

Yksilöt eivät voi päättää minkälaisia veroja he maksavat, vaan valtiovalta päättää Afganistanissa sotimisesta, Kreikan ja Irlannin (eurooppalaisten pankkien) tukemisesta, valtionhallinnon IT-projekteista, RAY:n avustuksista ja muusta sellaisesta, jossa raha kiertää ja osa siitä jostain syystä päätyy aina poliitikkojen, heidän lähipiirinsä ja pankkiirien ja muun raha- ja valtaeliitin taskuihin. Tämä virhe eli vallan luovuttaminen valtaeliitille pitäisi korjata mitä pikimmiten - esitän alla syitä sille, että miksi näin pitäisi tehdä.

Valta- ja rahaeliitti on yhteiskunnan syöpä
Valta- ja rahaeliitti elävät symbioosissa ja tavallisten ihmisten elämiä käytetään häikäilemättä hyväksi heidän luksuselämänsä kustantamiseksi ja loppumattoman vallanhimonsa tyydyttämiseksi.

Ei ole vaikeaa kuvitella kuinka helppoa ja vapaata tavallisen suomalaisen elämä voisi olla, jos nykyinen poliitikkojen ja pankkien luoma hirviöloinen ei imisi koko ajan verta veronmaksajien vartaloista näännyttäen heidät joko työpaikalleen tai valtion toimistojen luukuilla juoksemiseen. Yhteiskunta, jossa ei ole pulaa ruoasta, asunnoista, koulutuksesta, työpaikoista tai muistakaan perustarpeita tyydyttävistä tuotteista ja palveluista ei kuitenkaan pysy kauaa vallassa olevien näkökulmasta stabiilina.

Jos turhista veroista, turhista valtion suojatyöpaikoista, turhista ulkomaisista sopimuksista ja muusta pakkovallasta eli turhasta orjuutuksesta ja luukuilla juoksuttamisesta päästäisiin eroon, niin vapaa-ajan lisääntymisen ja stressin vähentymisen myötä suuret ihmismassat, jotka normaalisti ovat valtiovallan ylläpitämän hektisen arkielämän, lääkeaddiktion ja/tai köyhyyden ja kouluttamatttomuuden vuoksi asioista tietämättömiä, alkaisivat ajattelemaan omilla aivoillaan, joka johtaisi ennemmin tai myöhemmin kollektiiviseen johtopäätökseen, että tällä pienellä paljon resursseja kuluttavalla pankki- ja valtaeliitillä ei ole minkäänlaista funktiota. Se ei tuota mitään lisäarvoa elämisen näkökulmasta. Tämän kollektiivisen johtopäätöksen jälkeen se pieni eliitti pyyhittäisiin pois verta imemästä - kuin hyttynen kesäiltana.

Valta- ja rahaeliitti kontrolloi ja häiritsee paikallisia markkinoita ja yhteiskuntarakennetta
Nykyistä edustukselliseen demokratiaan pohjautuvaa hierarkkista yhteiskuntaa on mahdollista ylläpitää vain ylläpitämällä köyhyyttä ja tietämättömyyttä - ei työttömyyttä ja köyhyyttä siis yritetäkään poistaa eikä tarjota liian hyvää koulutusta, vaan työ- ja opetusministeriöiden tehtävänä onkin lähinnä sotkea asioita. Verovarojen tuhlaaminen korruptioon, valtion velkaantuminen ulkomaisille yksityisille pankeille ja rahan "lainaaminen" tai lahjoittaminen ulkomaille kuuluu myös tämän vallassa pysymisen suunnitelman toteuttamiseen.

Koska Suomen teollisuus tuottaa yltäkylläisyyttä, jonka voisi jakaa suomalaisille, työntekijöiden palkitsemista unohtamatta, mutta joka on valtiovallan kannalta vaarallista pitkässä juoksussa, niin sen tuotantoa on pyrittävä rajoittamaan verotuksella, uusillä lumevihreillä säädöksillä, nostamalla energian hintaa, sotimalla ulkomailla jne.

Toimivia kotimaisia työmarkkinoita on häirittävä ulkomaisella halpatyövoimalla, jolloin työttömyys pysyy korkeana eli köyhiä riittää luukuilla juoksutettaviksi, jolloin voidaan palkata lisää valtion virkamiehiä sekä luukuille että "tukiprosesseihin". Ei siinä mitään, jos ulkomaista työvoimaa tulee Suomeen, mutta jos ei valvota paikallisten työehtojen toteutumista, niin se johtaa siihen surullisen kuuluisaan positiiviseen syrjintään eli kantaväestön oikeuksien polkemiseen. Ulkomaiset työntekijät menettävät myös ja tämä kaikki tietenkin vain kapitalistien eli rahaeliitin hyväksi. Kokoomus ja Keskusta yhdessä Vihreiden ja RKP:n kanssa ei tietenkään ole tähän nykyiseen meininkiin syyllinen.

Valta- ja rahaeliitti kontrolloi ja häiritsee globaaleita markkinoita ja yhteiskuntarakennetta
Jos hyväntekeväisyysjärjestöjä kiinnostaisi jokin muu kuin oma hyvinvointi, niin ruoka-apua, joka johti 50:ssä vuodessa väkiluvun nelinkertaistumiseen Afrikassa, ei olisi koskaan aloitettukaan. Kaikki tämä "auttaminen" on pois suomalaisen veronmaksajan hyvinvoinnista - kärsimys ja humanitaariset katastrofit lisääntyvät Afrikassa, mutta se ei kiinnosta "hyväntekeväisyysjärjestöjä", sillä kärsimys ja katastrofit tarkoittavat heille lisää työpaikkoja, lisää rahaa, lisää autoja ja taloja ja suuri osa siitä rahoitetaan paikallisesti tavallista elämää eläviltä ihmisiltä varastetuilla verorahoilla.

Kaikenlainen globaali "hyväntekeväisyystoiminta", "auttaminen" ja muu sellainen on vain ja ainoastaan savuverho valta- ja pankkieliitin symbioosin tulevaisuuden varmistamiseksi. Väestönräjähdys ei ole sattumaa, vaan sillä varmistetaan rahaeliitin tulevaisuuden halpatyövoima ja avustusjärjestöissä työskentelevien tulevaisuuden työpaikat. Kun laitetaan resursseja jonnekin, niin se on aina pois jostain muualta. Resurssien varastaminen veronmaksajilta on varastamista, jota ei tarvitse sietää.

Valta- ja rahaeliitin edustajat Suomessa
Kokoomus, Keskusta, SDP, Vasemmistoliitto, Vihreät ja RKP kannattavat juuri tällaista hierarkkista suomalaisten vapaa-aikaa ja elämänlaatua tuhoavaa järjestelmää, jossa eliitti oikeudettomasti elää veronmaksajaorjien kustannuksella. Perussuomalaisista tai uusista puolueista en tiedä, koska he eivät ole olleet vielä vallassa. En vastusta verotusta, vaan kannatan sosiaaliliberaalia minimivaltiota, joka pitää huolta omista kansalaisistaan. Yhteisisten varojen käytöstä pitäisi sopia yhteisesti ja tätä päätöksentekoa ei pidä luovuttaa korruptoituneille kansanedustajille, jotka kulkevat rahaeliitin talutusnuorassa.

Ratkaisu
  • Sveitsin mallin kaltainen suora demokratia kunta-, lääni- ja valtion tasoilla
  • Talousdemokratian kaltainen rahajärjestelmä - valtion omistama pankki ja rahajärjestelmä, jonka omistaa kansalaiset
  • Peruskoulutus, joka opettaa ajattelemaan itse omilla aivoillaan
  • Minimivaltio, joka ylläpitää hengissäpysymisen kannalta olennaisia palveluja, mutta ei tuhlaa rahaa mihinkään muuhun epäolennaiseen
  • Ruoka-avun ja muun kärsimystä aiheuttavan toiminnan lopettaminen - omilla rahoilla saa kustantaa mitä tahansa kidutusta, mutta valtion ei kuulu siihen osallistua

Seuraavaksi muutamia kuvia suomalaisista poliitikoista, joilla ei ole mitään tekemistä ylläolevan kirjoituksen kanssa:


 Eduskunta)
Anni SinnemäkiDSCI0119d20080424brax450
Jutta Urpilainen
tarja_halonen_is_pretty.jpg

1 kommentti: