Älä usko mitä tiedotusvälineet tai viranomaiset kertovat, vaan ajattele itse omilla aivoillasi.

Valtion ydintehtävien kriittinen tarkastelu veronmaksajien näkökulmasta olennaisten ja epäolennaisten esimerkkien avulla.

3.12.2010

Työttömät nuoret - kasvattakaa ja myykää kannabista ja tienatkaa tuhansia euroja kuukaudessa verovapaasti !

Valtion omistama Alko myy yhtä maailman vaarallisinta huumetta - alkoholia. Tämä hengenvaarallinen huume päätyy myös alaikäisten käsiin, kieltolaista huolimatta. Samaan aikaan poliisit juoksevat kukkakauppiaiden perässä ja pamputtavat hippejä kannabiksen käyttämisestä ja kasvattelusta johtuen - kannabiksen, johon ei ole kukaan koskaan kuollut. Viesti on yhteiskunnalta selvä - lailliset huumemarkkinat ovat valtiovallan ja heidän partnereidensa (Sedu Koskiset yms) hallussa ja muita kuin nykyisin laillisia huumeita ei markkinoille hyväksytä. 

Valtiolla ei kuitenkaan ole mitään oikeutta alkaa moralisoimaan kansalaisiaan esimerkiksi kannabiksen kasvatuksesta ja myymisestä kun se itse samaan aikaan edesauttaa omalla huumekaupallaan tuhansien ihmisten hautaan saattamista vuosittain. Tottakai valtiovalta tietää, että laittomat huumemarkkinat ovat ja tulevat aina olemaan olemassa, mutta valtiovallan näkökulmasta ne ovatkin olemassa lähinnä sitä varten, että voidaan lisätä poliisin määrärahoja, jotka kätevästi kerätään verovaroista. Milloinkaan eivät tule laittomat huumemarkkinat mihinkään häviämään, sillä kysyntää on aina ja yleensä vielä paljon enemmän kuin tarjontaa.

Työtön nuori - miksi et haistattelisi valtiovallalle ja alkaisi kannabiskeisariksi?

Plussat:

+Suomessa on paljon kysyntää kannabikselle eli markkinat ovat olemassa, tarjontaa ei ole tarpeeksi tätä kysyntää tyydyttämään.

+Kannabiksen kasvattaminen on helppoa ja halpaa, siemeniä saa vaikkapa hollannista ja tarvittavat kasvatustarvikkeet saa Suomesta. Ohjeita ja neuvoja saa esimerkiksi hamppu-foorumilta tai kansainväliseltä ICMag foorumilta.

+Sato valmistuu noin 3 kuukaudessa, joten jos kasvatat esim 500 grammaa hampun kukintoa, jonka voit myydä tukkurimarkkinoille 10€/gramma, niin tienaat ensimmäisenä 3 kuukaudessa 5000€ miinus kulut eli vähintään 4500€ = 1500€/kk verotonta tuloa !

+Kun luot kontakteja alamaailmaan, niin voit päästä mukaan myös laittomaan ase- ja ihmiskauppaan, joka on vieläkin tuottavampi bisnes - pian voit huomata olevasi jännittävillä matkoilla esimerkiksi somaliassa hankkimassa lapsivaimoja Suomessa asuville maahanmuuttajille tai itä-Euroopassa valikoimassa laittomia aseita Suomen kasvaville laittomien aseiden markkinoille. Nykyisin tosin kannabista kasvatellaan useimmiten vain kaveripiirille, joka koostuu tavallisista ihmisistä kuten lääkäreistä, opiskelijoista, tutkijoista, IT asiantuntijoista/valtion ostajien **settajista, portieereista, jalkapalloilijoista, jne.

Miinukset:

-Tarvitset oman asunnon, jossa kasvattaa eikä vieraita voi päästää asuntoon kylälemään kasvatuksen aikana lainkaan.

-Riski kiinnijäämisestä - huumausainerikosmerkintä voi tarkoittaa käytännössä sitä, että et saa koskaan töitä, mutta toisaalta olethan muutenkin jo työtön. Törkeän huumausainerikoksen raja menee noin 1kg kohdalla, joten varsinkaan ensikertalaiselle riski ei ole suuri. Älä siis kasvata yli 1 kg samaan aikaan, älä kerro kenellekään, älä päästä ketään asuntoon kasvatuksen aikana ja lukitse huone, jossa kasvatat.

-Liikkuminen hämäräporukassa kasvattaa riskiä sairastua erinäisiin ammattitauteihin kuten lyijynmyrkytys, tukehtuminen, puukotus, poliisin aiheuttama pahoinpitely jne. Kuten sanottu, kannabista kasvatellaan useimmiten kuitenkin vain omaan ja kavereiden käyttöön.

Mutta hei - kun valtiota ei kiinnosta sinun tulevaisuutesi, niin miksi sinun tulisi olla kiinnostunut valtion tulevaisuudesta?


Kuvassa kuituhamppu:



















1 kommentti: