Älä usko mitä tiedotusvälineet tai viranomaiset kertovat, vaan ajattele itse omilla aivoillasi.

Valtion ydintehtävien kriittinen tarkastelu veronmaksajien näkökulmasta olennaisten ja epäolennaisten esimerkkien avulla.

23.11.2010

Päivi Lipponen - vihaa ja rasismia kylvävä kohta ex-kansanedustaja?

On suorastaan surullista, että Päivi Lipposet ja muut monikulttuurisuussekoiluun täysin hurahtaneet vuoden 2011 vaalien jälkeen ex-kansanedustajat ovat niin paniikissa, että on pakko yrittää ylläpitää epätodellista kuvaa suomalaisesta yhteiskunnasta. Rasismia löytyy joka paikasta.

Päivi Lipponen - Paavo Lipposen vaimo.

On tietenkin hienoa, että luomutyöväenpuolue paljastaa todelliset aatteensa. Jutan "maassa maan tavalla" ja kaikenlainen muu sellainen vaalien alla kansan suuntaan kumartelu pyyhitään punaruskealla vessapaperilla unholaan Lipposten ja muiden vihanlietsojien toimesta.

Päivin pikku aivoliru liittyen Tampereella tapahtuneeseen ravintolapaloon. Katsotaanpas Päivin ajatuksen harhailua tarkemmin:

Helsingin Sanomat (tunnetaan myös nimellä Helsingin Pravda):
"Epäily tuhopoltosta heräsi poliisin teknisessä tutkinnassa ja silminnäkijöitä kuulemalla. Palopaikalta nähtiin juoksevan pois kaksi tumma-asuista ihmistä. Kallioniemi ei suostunut täsmentämään STT:lle, onko kiinni otettu mies toinen pakenijoista. Tutkinnassa on tarkentunut, että palo sai alkunsa Hämeenkatu 10:ssä katutasossa sijaitsevasta irakilaismiehen omistamasta Pizzeria Julietista.

Rikoskomisario Kallioniemi sanoi aamulla Ylelle, ettei ainakaan toistaiseksi ole näyttöä siitä, että tulipalon sytyttämisellä olisi haluttu hyökätä ulkomaalaisia vastaan."

Päivi:
"Minä vetoan ihmisiin, että me maltilliset suomalaiset sanoudumme irti tällaisesta sairaasta väkivallasta ja rasismista.

Haluaisin olla järjestämässä kunnon mielenosoitusta tai marssia rasismia vastaan. Jossa ilmenisi joukkovoiman vahvuus. Tällaista toimintaa ei enää voida hyväksyä ja näin ajattelevia ihmisiä on VALTAVASTI. Liian paljon pahaa on maailmassa aiheutunut sen tähden, että ihmiset ovat olleet hiljaa."

Rikoskomisario siis toteaa, että MIKÄÄN EI VIITTAA RASISMIIN, mutta Päivi toteaa, että RASISMISTA JOHTUU. WTF?

Pitäisiköhän Päivi toimittaa vainoharhaisuudestaan johtuen lääkäriin ja laittaa pakkohoitoon kunnes tällaiset täysin epäloogiset syy-yhteyksien muodostusmekanismit on saatu kokonaan kitkettyä. Tulee mieleen, että ehkä joillekin kansanedustajille tulisi suorittaa teoksessa "Yksi lensi yli käenpesän" kuvaillut lääketieteelliset toimenpiteet Suomen valtion edun nimissä ja jos se ei kelpaa syyksi, niin sitten positiivisen syrjinnän nimissä. Positiivinen syrjintähän kelpaa syyksi mihin tahansa ihmisoikeuksien tai tasa-arvon polkemiseen.

Rasismijuna meni jo, herätkää jo Päivi ja muut vihervasemmistolaiset pakkomokuttajat:

Rasismikortti on käytetty jo niin monta kertaa, että se on nykyään saman arvoinen kuin paljon pelattu Hitler -kortti eli ei enää minkään arvoinen. Mikään ei tietenkään estä Päiviä tekemästä itsestään pelleä:

"Varsin hyvin muistetaan kuinka 1930-luvulla Saksassa juuri näin ulkoparlamentaarisin toimin aiheutettiin pelkoa."

Siis vittu oikeesti, Päivi. Onko siellä korvien välissä minkäänlaista mitattavissa olevaa aivotoimintaa, jäikö lääkkeet ottamatta vai mikä saa kansanedustajan latomaan tuollaisia päättömyyksia - suorastaan vaarallisia ja kansanryhmää vastaan kiihottavia lausuntoja?


Onko sekin rasismia, josta maltillisten suomalaisten tulee sanoutua irti, jos sataa räntää?




On aika päästä eroon tällaisesta tunteisiin pohjautuvasta asiallista keskustelua häiritsevästä argumentaatiosta, joka ainoastaan haittaa objektiivista päätöksentekoa. Kansanedustajien kuuluu ensisijaisesti ajaa suomalaisten etua ja jos kansanedustajat eivät tätä ymmärrä, niin voimme samantien perustaa uudelleen Neuvostoliiton ja luovuttaa kaikki Suomen alueet Neuvostoliitolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti