Älä usko mitä tiedotusvälineet tai viranomaiset kertovat, vaan ajattele itse omilla aivoillasi.

Valtion ydintehtävien kriittinen tarkastelu veronmaksajien näkökulmasta olennaisten ja epäolennaisten esimerkkien avulla.

28.11.2010

Leena Griinari uhkailee suomalaisia veronmaksajia - "Rahat tai monikulttuurisuushelvetti" ?

Leena Griinari, Kotkan kaupunginvaltuutettu, vihreiden kansanedustajaehdokas, on ryhtynyt käsittelemään suomalaisen yhteiskunnan erityisongelmaa kirjoituksessaan "kuka pelkää mustaa miestä". Rasismia ja syrjintää esiintyy Leenan mukaan niin paljon, että siitä voi taas kirjoittaa pikkunäppärän kehitysyhteistyömääräRAHOJEN korotusta puoltavan jutun. Leena ei kuitenkaan omaan blogiinsa uskalla laittaa kommentointia päälle, joten käydäänpä Leenan kirjoitusta hieman läpi (edit: Leena sallii kommentoinnin, mutta ennakkosensuroi - onkohan Leena saanut oppinsa Helsingin Sanomien toimituksesta?).

Leena Griinari, Kotkan kaupunginvaltuutettu, vihreät

Leena aloittaa hienosti tarinalla, jolla saadaan osoitettua, että juopot suomalaisrasistit taas puhuvat neekereistä ja mutiaisista - jopa murha mielessä:
 
”Tapetaan ensimmäinen mutiainen, joka tulee vastaan, ihan vaan esimerkin vuoksi!” Nukuin juhannuksena päiväunilla veneen perässä ja heräsin kyseiseen repliikkiin, joka kuului laiturilla olevasta seurueesta. Puhuja oli noin kolmekymppinen, hyvin humalainen ja aggressiivinen nainen..."

Noin. Leena on nyt todistanut, että rasismia esiintyy aivan hirveästi suomalaisessa yhteiskunnassa. Tämä on sisäministeriössäkin tunnistettu AIVAN VALTAVA ongelma, joka tulee poistaa esimerkiksi rajoittamalla nettikeskustelua.



Leena jatkaa koventuneista arvoista: 
"Arvomme ovat koventuneet - vai ovatko sittenkään? Jussi Förbom huomioi juuri ilmestyneessä pamflettikirjassaan Hallan vaara, että valtapuolueilla on aina ollut kovia asenteita. Ne ovat hallitusvastuussa vuorotellessaan vetäneet eduskunnan tiukinta turvapaikkapoliittista linjaa ja yhteisvoimin estäneet sen liberalisoinnin. Perussuomalaiset eivät siis ole keksineet mitään uutta - elleivät sitten sitä, miten kovista puheista jäädään kiinni."

Niin sehän onkin todella tiukkaa turvapaikkapolitiikkaa, että turvapaikanhakijan ei tarvitse todistaa olevansa vaarassa, romanituristit voivat majoittua vastaanottokeskuksiin ja vastaanottaa suomalaisille tarkoitettuja sosiaalitukia, ja jos somalien hakemuksia ei ehditä käsitellä lain sallimissa rajoissa, niin sitten on tehtävä myönteinen päätös. Siinä Leena on toki oikeassa, että persut eivät ole keksineet mitään uutta - onhan persut kuolleista noussut puolue ikäänkuin se olisi jokin salaisuus. 

http://i40.tinypic.com/xf4oy.jpg


Vihreät haluavat rajat auki ja lisää rahaa, rahaa ja rahaa: 
"Vihreitä syytetään usein siitä, että me ”haalimme tänne kaikki mahdolliset ulkomaalaiset”. Kuitenkin myös vihreät haluavat ensisijaisesti auttaa ihmisiä heidän omassa kotimaassaan. Siksi kehitysyhteistyövaroja pitää nostaa. Niiden laskeminen vain aiheuttaisi lisää turvapaikanhakijoita ja toisi enemmän pakolaisia myös Suomeen."

Leena ei nyt siis kiellä syytöstä, että vihreissä on kannatusta ajatukselle: "haalimme tänne kaikki mahdolliset ulkomaalaiset", vaan vihreät haluavat MYÖS auttaa ihmisiä heidän kotimaassaan suomalaisten orjien eli veronmaksajien selkänahasta pakolla revityillä veroluonteisilla maksuilla. Leenan mukaan suuri vaara uhkaa, jos kehitysyhteistyövaroja lasketaan. Ymmärrän Leenan uhkauksen motiivin, koska suurin osa tuottamatonta työtä tekevistä "hyväntekeväisyys"työntekijöistä saa leipänsä, asuntonsa, autonsa ja ulkomaanmatkansa juuri kehitysyhteistyömäärärahoista ja muista veronmaksajilta varastetuista valtion tukirahoista. Leena sotkee käsitteet turvapaikanhakija ja pakolainen keskenään, mutta niinhän vihreillä on tapana, sillä se hyödyttää heidän agendaansa.

On kuitenkin mielenkiintoista, että Leena uhkailee sillä, että JOS kehitysyhteistyövaroja lasketaan, NIIN siitä seuraa lisää turvapaikanhakijoita ja enemmän pakolaisia Suomeen. Leenan mielestä on siis suomalaisten rasistien kannalta huono asia, että turvapaikkaturisteja ja pakolaisia tulee lisää Suomeen, joten olisi parempi lahjoittaa Leenan kaltaisille huippuosaajille rahaa, jolla Leena voi sitten auttaa ihmisiä heidän kotimaassaan. Toki Leenalla on oikeus ostaa oma auto, asunto ja käydä ulkomaanmatkoilla lomailemassa ja kaikki tämä kustannetaan veronmaksajien rahoilla. Leenan ei tarvitse heiluttaa lapiota pakkasessa, koska Leena on hyvä ihminen.


Leena jatkaa "maailma ilman rajoja" -ideologiansa puolustamista:
"Ihmisten liikkumista rajojen yli ei pitäisi kokea uhkana vaan pikemminkin luontevana osana tämän päivän maailmaa. Pakolaisstatuksen saaneita on ilman muuta autettava ja työperäiseen maahanmuuttoon on tehtävä selkeät pelisäännöt. Maahanmuuton kolme tärkeintä haastetta ovat kielen oppiminen, työllistyminen ja yhdenvertaisuuden toteutuminen. Niihin on olemassa käytännöllisiä ja taloudellisesti kestäviä ratkaisuja." 

Pakolaisstatuksen saaneita on toki autettava kiintiön ja resurssien sallimissa rajoissa.  Turvapaikkaturistit ovat kuitenkin eri asia kuin pakolaiset. Leena yrittää toki sotkea käsitteet, että kaikki turvapaikkaturistit olisivat myös pakolaisia. Sitten puhutaan hieman työperäisistä maahanmuuttajista ja kotouttamisesta ikäänkuin ne liittyisivät jotenkin toisiinsa. Leenan mukaan sinnekin tarvitaan lisää rahaa. Mielestäni työperäisen maahanmuuton kustannukset voisi kuitenkin siirtää veronmaksajilta maahanmuuttajille itselleen - näin on muissakin EU-maissa. Asun itse ulkomailla, enkä saanut yhtäkään tulkkia, kielikurssia tai muutakaan etuutta. Ei omia uimahallivuoroja eikä erityisiä "sikaviikkoja".

Rajat auki on vihreiden virallinen kanta:

"Paperittomat siirtolaiset on laillistettava ja paperittomille siirtolaisille on taattava perusoikeuksia kuten perusterveydenhuolto ja peruskoulutus, jotta he voivat paremmin kotoutua yhteiskuntaan."




Leena lopettaa tuttuun kliseeseen eli muualla ollaan ystävällisiä ja ihania monikulttuurisia ihmisiä:
"Menin kollegani ja kaimani kanssa pari viikkoa sitten Pietarin yliopistoon IMOP:iin opettamaan suomea 3. ja 5. vuosikurssin opiskelijoille. Kouvolan rautatieasemalla jouduimme ottamaan juoksuaskelia, että ehtisimme pitkän junan viimeiseen vaunuun. Vaunupalvelija vilkutti meille iloisesta ja kysyi: ”Liena i Liena?” Miten lämmin ja ystävällinen tervetulotoivotus!

Ystävällinen hymy ja halu ymmärtää ovat avaimet myös toisen kulttuurin kohtaamiseen. Toisen ihmisen pelkääminen sen sijaan on salakavala voima – se on kuin halla, joka nousee ja tekee tuhonsa hiljaa."

Tervemenoa Venäjälle. Venäjä onkin tunnettu ihmisoikeuksien kunnioittamisesta, sananvapaudesta ja kaikesta muusta sellaisesta, jota vihreät vastustavat.

Leenan logiikka hieman kärjistäen on siis tämä:

ANTAKAA LISÄÄ RAHAA MEILLE VIHREILLE MAAILMANHALAAJILLE TE RASISTISET SUOMALAISET VERONMAKSAJAORJAT TAI MUUTOIN TEITÄ UHKAA MONIKULTTUURISUUSHELVETTI LISÄÄNTYNEENÄ TURVAPAIKANHAKIJA- JA PAKOLAISVIRTANA - ETTEHÄN TE SITÄ HALUA, ETTEHÄN?

Leena elää vihreiden arvojen mukaisesti, ei kuluta ylimääräista,
eikä käytä lainkaan fossiilisia polttoaineita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti