Älä usko mitä tiedotusvälineet tai viranomaiset kertovat, vaan ajattele itse omilla aivoillasi.

Valtion ydintehtävien kriittinen tarkastelu veronmaksajien näkökulmasta olennaisten ja epäolennaisten esimerkkien avulla.

24.11.2010

Sanaa "neekeri" ei saa käyttää, koska se on loukkaava...

...tai näin ainakin jotkut rasistit väittävät.

Looginen virhe, jonka ns. sivistynyt suvaitsevaisto eli tekopyhät ihmiset tekevät on se, että heidän mukaansa olisi olemassa eri ihmisryhmiä, kuten romanit, somalit, neekerit, muslimit ja suomalaiset valkoiset (lihaasyövät) heteromiehet eli VHM:t. Näistä osaa sitten pitää suojella, kotouttaa, hyysätä, paapoa ja saada siinä ohessa ostettua itselleen talot, autot ja kaiken sen muun, joka verorahoilla kustannetaan.

Samaan aikaan kun suvaitsevaisto taistelee ns. "rasismia" vastaan ja muutenkin lähes puukolla uhaten vaatii muita ihmisiä olemaan ei-rasisteja, tuo samainen suvaitsevaisto on sitä mieltä, että esimerkiksi sanaa "neekeri" ei saa käyttää, koska se (jollain todella kaukaa haetulla ja täysin epäloogisella "valkoisen miehen taakan" perusteella) ei kuuluisi suomenkielen perussanastoon.

Sanaa "neekeri" kun on yleensä kuulemma käytetty ihmisryhmän herjaamiseen/alentamiseen. Tällä viitataan tietenkin siihen aikaan kun valkoiset ihmiset kävivät laivoilla ryöstämässä afrikkalaisia neekereitä orjikseen. Muistakaa, että valkoiset ihmiset kävivät laivoilla Afrikassa ja keksivät orjuuden - sitä ennenhän ei Afrikassa orjuutta ollutkaan eikä suinkaan afrikkalaiset neekerit orjuuttaneet afrikkalaisia neekereitä.

Olen pahoillani, sivistynyt suvaitsevaisto, mutta rasistejahan ovat juuri ne, jotka kategorisoivat ihmisiä rotuun tai etnisyyteen perustuen, joten millä perusteella suvaitsevainen sivistyneistö (huomaa sanajärjestys) perustelee sen, että tiettyjä ihmisiä ei saa nimitellä "neekeriksi" tai se on tulkittava loukkaukseksi - ellei peräti rikolliseksi toiminnaksi rikosnimikkeen "kiihotus kansanryhmää vastaan" perusteella, josta muun muassa Mikko Ellilä on tuomittu tästä blogipostauksesta.

Voisiko joku esittää sen loogisen ajatuspolun, jolla päädytään siihen, että joku tietyn etnisen taustan ja värin omaava henkilö saa tai ei saa kuvailla jotain toista tiettyä etnisen taustan ja värin ihmistä tai ihmisryhmää joillakin tietyillä sanoilla, kuten esimerkiksi "neekeri"?

Saako neekeri sanoa toista neekeriä neekeriksi vai onko se loukkaus?
Saako ruskea sanoa neekeriä neekeriksi vai onko se loukkaus?
Saako valkoinen sanoa neekeriä neekeriksi vai onko se loukkaus?

Millä minun henkilökohtaisen historiani perusteella minä en saa käyttää sanaa "neekeri" - kertokaa minulle oi suvaitsevainen sivistyneistö?

Samaan aikaan muualla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti