Älä usko mitä tiedotusvälineet tai viranomaiset kertovat, vaan ajattele itse omilla aivoillasi.

Valtion ydintehtävien kriittinen tarkastelu veronmaksajien näkökulmasta olennaisten ja epäolennaisten esimerkkien avulla.

24.11.2010

Vallankumousvaalit 2011 - manifesti suoran demokratian puolesta.

Muutama täky niille, jotka aikovat äänestää eduskuntavaaleissa 2011:
  1. Maahanmuuttopolitiikkaa ei ole - myönteisiä perheenyhdistämispäätöksiä tehdään, koska ei ole aikaa tutkia hakemuksia lain sallimissa rajoissa. Veronmaksajat maksavat lennot Afrikasta Suomeen ja sen jälkeen kukaan ei kustannuksia osaakaan tai halua (A. Thors) laskea. Talot, vaatteet, ruoka, pelit, harrastukset jne.
  2. Julkinen sektori ottaa syömävelkaa, kansanedustajien palkat nousevat yli 6% ja hallitus lahjoittaa lainarahaa ulkomaille muun muassa kehitysapuun ja Kreikkaan. Ruokajonot Suomessa kasvavat, sairaaloita ja kouluja lakkautetaan.
  3. Kaksi ulkomaalaista mummoa pitäisi saada Suomeen vaikka erikoislain turvin, mutta laitoksessa asuva suomalainen mummo ei voi vieläkään muuttaa Suomen rajojen sisällä lähemmäs perhettään. Siis koko ikänsä veroja maksanut suomalainen mummo ja pappa on loukussa.
  4. Vaalirahoitusjärjestelmä on luotu sellaiseksi, että korruptiosta ei voi käytännössä kansanedustajaa oikeudessa syyttää, paitsi jos poliitikko sattuu puhumaan vahingossa totta.
Tässä vain lyhyt listaus. Tätä listaa voisi jatkaa lähes loputtomiin.

Kysymys 1: Ovatko kansanedustajat kansan edustajia vai ovatko kansalaiset kansanedustajien alamaisia?

Perustuslain mukaan kansalla pitäisi olla valta. Näyttää vahvasti kuitenkin siltä, että ns. wanhat puolueet eli Kokoomus, Keskusta, Vihreät, Vasemmistoliitto, SDP ja RKP ovat olleet jo pitkään sitä mieltä, että kansalaisten eli veronmaksajien mielipiteistä ei tarvitse välittää kun vaalitulos on julkaistu ja seuraava 4-vuotiskausi on varmistettu. Kansa on tyhmä kun äänestää samat rötösherrat joka kerta valtaan. Olen varma, että kansa on viisastunut - minäkin olen.

Kysymys 2: Miten kansanedustajat saadaan muistamaan, että valta on koko ajan kansalla eikä vain vaaleja edeltävinä kuukausina?

Vastaus on tietenkin Sveitsissäkin käytössä oleva suora demokratia, jota ajaa muun muassa Muutos 2011 -puolue. Suorasta demokratiasta esittely mm. täällä:

Tämä blogikirjoitus on manifesti sille, että on aika muistuttaa ns. wanhoja puolueita, että kansan muisti ei ole niin lyhyt, että unohtaisimme viimeistään 1980-luvun lopulta alkaneen kansan kusettamisen, johon ovat pääosin syyllistyneet Kokoomus, Keskusta, SDP, Vasemmistoliitto ja RKP. Vihreät ovat olleet toki viime aikoina myös hyvin mukana tässä kansan kusettamisessa.

En kehoita äänestämään jotain tiettyä puoluetta, mutta kehoitan, että älkää äänestäkö ehdokkaita enää näistä vanhoista puolueista, jotka ovat tämän koko korruptio- ja multikulttuuri-ideologian sekä hyvä-veli järjestelmän luoneet. Kansa maksaa selkänahastaan.

Suora demokratia on ainoa työkalu siihen, että kansalaisilla on koko ajan poliitikkojen pallit ja munasarjat pölkyllä - myös vaalien jälkeen. Siksi meidän tulee pyrkiä ottamaan suora demokratia käyttöön. Sen jälkeen kansanedustajat kyllä muistavat, että kuka on talon isäntä ja emäntä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti