Älä usko mitä tiedotusvälineet tai viranomaiset kertovat, vaan ajattele itse omilla aivoillasi.

Valtion ydintehtävien kriittinen tarkastelu veronmaksajien näkökulmasta olennaisten ja epäolennaisten esimerkkien avulla.

24.11.2010

Nuoret ja koulutetut aikuiset - kilpailuttakaa elintasonne ja muuttakaa ulkomaille!

Suomessa on kurja ilmasto, korkeat verot, korkeat tuotteiden hinnat, alhainen laatuelintarvikkeiden saatavuus ja vit**mainen feministinen valtiovalta, joka polkee kansalaisalamaistensa oikeuksia ja haaskaa verovaroja turhuuksiin.


Muutama tosiasia elämästä:
  • Sinulla on oikeus nauttia työsi hedelmistä.
  • Sinulla on oikeus toimiviin ja kohtuuhintaisiin julkisiin palveluihin (esim junat).
  • Sinulla on oikeus juoda kohtuuhintaista olutta aidatun alueen ulkopuolella.
  • Sinulla on oikeus ostaa kohtuuhintaisia ja korkealaatuisia tuotteita kaupoista, jotka kilpailevat aidosti asiakkaista.
  • Sinulla on oikeus elää vapaammin valtion pakkovallasta.


Suomeen ei ole pakko jäädä maksamaan edellisen sukupolven yli varojen elämisen ja huonon perhepolitiikan laskua - et ole mitään velkaa Suomelle. Valtiovallanhan mielestä Suomi kuuluu kaikille, joten silloin kukaan ei ole Suomesta vastuussa. En kadu päivääkään sitä, että muutin pois Suomesta - valtiolle koitui tästä luultavasti useiden miljoonien eurojen nettotappiot. Suomalaiset eivät ole missään tapauksessa huonoja ihmisiä ja aina mielelläni vietän pari viikkoa lomaa Suomessa kavereiden kanssa. Valtiovallan kontrollifriikkeydestä ja korruptiosta johtuen Suomi ei kuitenkaan ole mielestäni edes top 10 joukossa paras paikka elää Euroopassa.

Kilpailuttakaa hyvät ihmiset elintasonne ja muuttakaa ulkomaille - kun nettoveronmaksajat loppuvat, niin silloin valtiovallan on pakko muuttaa ajattelumalliaan. Siihen asti voi hyvin äänestää vaaleissa ulkomailta käsin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti